Grevens Sa´Va´

Grevens Sa´Va´, GRDH og Sølvmedalje for ride resultater.
Grevens Sa´Va´ er født d. 10. marts 2005

Grevens Sa´Va´er ud af vores stærke stamhoppe Grevens Rubina. Grevens Sa´Va´ blev årets 2- års hoppe på Varde dyrskue og deltog i Elieskuet samme år. Men Grevens Sa´Va´slog først rigtig igennem som 3-års med en velfortjent Guldmedalje.

Vi valgte at sætte Sa´Va´ i fol, og hun formåede med føl ved siden at kvalificere sig til og deltage i både JBK (nr12) og Herning (nr 10) som 4- års. Hun udviklede sig fantastisk hen over sommeren og toppede årets resultater med en 5. plads til UVM for 5 års i Verden. Ingen andre drægtige hopper har vist gjort det, for Sa´Va´ var drægtig igen. Udover de 2 føl har vi fået 3 embryo afkom.

Sa´Va´s avlskarriere har givet nogle pauser i hendes uddannelsesforløb, men siden 2013 har Sa´Va´ fået lov at koncenterer sig om dressur - med först sin faste partner Camilla Ahlers Pedersen, der red Sa´Va´ fra hun var 3 og har stået for hele hendes uddannelse. I foråret 2014 debuterede de i MB klasserne og senere i MA1 med 70,278% og i Prix St. Georges med 68,158%. - det skete med dobbeltsejr i samme weekend.
Grevens Sa´Va´har de seneste 2 år väret reddet meget succesfuldt af Carina Nevermann Thorup - i sommeren 2017 og igen i 2018 vandt de velfortjent Bundgård Byg på Broholm.
Grevens Sa´Va´ blev i august 2018 solgt til Helgstrand og dannede par med Alexander Helgstrand i mange år.
Grevens Sa´Va´ har aldrig deltaget i et stävne uden topplaceringer.
Hun er nu lærehest for en ung svensk juniorrytter.

Afkom: Donatello, Sake, Obama, Oprah, Ozzy.

Stamtavle:

Far :BLUE HORS SOPRANO FF :SANDRO HIT FFF : SANDRO SONG
FFM : LORETTA
FM : FIORE FMF : CONTENDER
FMM : FEE
Mor :GREVENS RUBINA MF : BLUE HORS ROMANCIER MFF :ROSENKAVALIER
MFM :FINALE
MM :PALINKA MMF :PIK KOENIG
MMM : WALINDA